Olet täällä

14.2.18 / 12:47
Juha Häkkinen

kilometrikorvaus_ei_paisuta_tasetta

Kirjanpidon standardimuutos aiheuttaa tasehuolia osalle yrityksiä. Ensi vuonna voimaantuleva IFRS 16 -standardi pakottaa nimittäin yritykset siirtämään leasingautonsa taseeseensa, vaikka yritys ei omistaisi autoja.

8.2.18 / 13:43
Jasmine Plavsic

myyja_ei_lakkoile

Ainoa oikeudenmukainen palkkamalli myyjälle on osittain tulosperusteinen. Hyvinä jaksoina saa takoa ja huonompina fokus pysyy oman talouden pelastamisessa. Ei tarvitse perustella aiheuttamaansa kuluerää näennäisellä työpanoksella tai syyttää niitä tuttuja ulkopuolisia tekijöitä.

24.1.18 / 09:00

Haastattelin keväällä 2017 kymmentä B2B-asiantuntijayrittäjää henkilöbrändäyksestä. Tutkimukseni perusteella voin sanoa, että henkilöbrändäyksestä ja sosiaalisen median aktiivisesta hyödyntämisestä on muodostunut avain menestykseen B2B-asiantuntijayritysten myynnissä ja markkinoinnissa. 

17.1.18 / 10:43
Joni Jaakkola

terveella_tavalla_itsekas

Yksi tärkeimmistä oman terveyden ja hyvinvoinnin ylläpidon nyrkkisäännöistä tuli vastaan taannoin lukiessani Greg Mckeownin maagisen erinomaista kirjaa nimeltä Essentialism: “If you don’t prioritize your life, someone else will.”

8.1.18 / 12:43
Katri Tanni

markkinoinnin_vuosi

Vuoden alku on lupausten ja ennustusten aikaa. Jokainen meistä markkinointialalla olevista toivoo, että juuri tämä vuosi olisi isosti Suomessa markkinoinnin räjähdysmäinen läpilyöntivuosi. Hyvää pohjaa sille on jo luotukin myös mediassa, jossa välillä etsitään kilpailuissa markkinointihenkisintä insinööriä ja välillä markkinointia ymmärtävää toimitusjohtajaa.

2.1.18 / 10:52
Juha Häkkinen

työttömyysturvan aktiivimalli

Vaikuttaa siltä, että eduskuntaan tuotiin – taas kerran – vähän puutteellisesti valmisteltu sekä kokonaisuuden että oheisvaikutukset sivuuttava lakiehdotus. Työttömyysturvan aktiivimalli kuitenkin hyväksyttiin, ja se tuli voimaan tammikuun alusta.

20.12.17 / 14:05
Marko Hovinmäki

makes_markkinoinnin puolesta

Markkinoinnin edistämiskeskus MAKES perustettiin tiistaina 19. joulukuuta. Tämä on loistava ja iso askel markkinoinnin kehittämiseksi, ja sen arvostuksen nostamiseksi Suomessa.

14.12.17 / 08:00
Juha Häkkinen

digimyrsky

Digitalisaatio muuttaa alamme ammattilaisten työn kuvaa voimalla. Digitaaliseen maailmaan voi mennä täysillä mukaan. Tai siltä voi sulkea silmänsä tai kieltää koko muutoksen ja olla passiivinen. Kaikki strategiat näyttävät olevan käytössä, kertovat selvityksemme asiasta.

Muutos synnyttää disruptiota – jos itse olet paikallasi, ohi mennään eri puolilta.

7.12.17 / 08:00
Pirjo Purovesi

intohimoa_ja_innostusta

Kehittyäksesi parhaaksi myyjäksi, markkinoijaksi, esimieheksi tai opettajaksi ei riitä, että sinulla on tehtävään tarvittavat tiedot, opitut taidot ja positiivinen ja kehityshakuinen asenne. Sinulta pitäisi löytyä myös intohimo tai innostus valitsemaasi työhön. Sitä voi kutsua myös motivaatioksi.

1.12.17 / 12:29
Jussi Kettunen

sosiaalinen_myyja