Olet täällä

Puheenjohtajalta

Hyvä Satakunnan MMA:n jäsen

Meidän hallituksemme on myös muuttunut melkoisesti lähivuosina, joten lisäsimme lyhyen esittelyn hallituksesta. Olkaa meihin rohkeasti yhteydessä ja kertokaa miten voisimme paremmin näin paikallisella tasolla palvella teitä jäseniämme. Hyvää ja lämmintä kesää teille ja perheillenne!

NYT ON VUOSI VIERÄHTÄNYT siitä kun myimme Kuusirannan ja olemme aktiivisesti kartoittaneet eri vaihtoehtoja uudesta lomakohteesta; Porin lähistöltä, Himokselta, Ikaalisista jne. Pääasiallisena tarkoituksena on, että mahdollinen hankittava lomapaikka on uudehko, ei vaadi talkoita ja kaikki palvelut on helposti saatavilla ja vuokralainen pääsee aidosti nauttimaan lomastaan. Tällä hetkellä parhaana vaihtoehtona pidämme lomatalon hankkimista Porin lähistöltä, jolloin sitä voi käyttää myös muuhun toimintaan, kuten hallituksen/kiltojen kokouksiin, mahdollisiin yhdistyksen kesäpäiviin ja muihin aktiiviteetteihin. Yhtenä vaihtoehtona on lomatalon hankkiminen Yyterin Villoista, Yyterin Kylpylän läheisyydestä.

Hallitus pyytää jäsenistöltä kommentteja Yyterin villoista tai muista mahdollisista vaihtoehdoista 30.7.2017 mennessä osoitteeseen satakunta@mma.fi. kohteen kuvaus linkki. Toisaalta asialla ei ole kiirettä ja onko meidän edes tarvetta omistaa kiinteää mökkiä vai käytämmekö jatkossa enemmän varojamme koulutukseen, tapahtumiin jne. Ota kantaa.

 

Keijo Kankaanpää, puheenjohtaja